Vytvořte pro své zákazníky příjemné prostředí

Restaurační systém kdysi a dnes

Každý, kdo vlastní nějakou provoz, kde poskytuje služby či zboží pro zákazníky, by měl dbát na to, aby se jeho zákazníci cítili příjemně a vrátili se na nákup opět. V tomto článku se budeme orientovat na gastronomické provozy, kterým mimo jiné pomáhá vytvořit příjemné prostředí pro zákazníka i restaurační systém. Před tím, než otevřete svou restauraci, ujistěte se, že jste na otevření skutečně připraven a vše hraje tak jak má, protože nezapomeňte, že první dojem se těžko opravuje.

Gastronomie postupuje …

Restaurační systém zrychlí příjem objednávek
Objednávky jsou s restauračním systémem rychleji vybavené

Gastronomie ve světě, ale i na Slovensku pokračuje každým rokem dopředu. Na trhu se vytváří stále větší konkurence a dlouhodobě fungovat dokáží jen konkurenčně silné provozu. Není jednoduché stát se silným provozem a většinou je za tím dlouhá a náročná cesta. Cesta k úspěchu je ale zaručeně to, že zákazníci se k vám rádi vracejí a tedy nejen že se u vás cítí příjemně, ale dostanou u vás všechno to, co ke spokojenosti potřebují a to ve vysoké kvalitě. Málokde už najdete provoz, kde si číšník zapisuje objednávku do bloku, případně osobně odnáší vaši objednávku do kuchyně, toto všechno má již na starosti restaurační systém, který vám pomáhá nejen pokračovat, ale i dosahovat větší zisky. A co je pro majitele restaurace to nejdůležitější? Přece v první řadě zisk.

Co všechno je vlastně restaurační systém?

V předchozí části článku jsme odpověděli na otázku, co je nejdůležitější pro majitele provozu, položme si však i otázku, co je nejdůležitější pro klienta. Zákazník, který přijde do restaurace, chce být rychle obsloužen a chce dostat své jídlo co nejrychleji na stůl a to samozřejmě v co nejvyšší kvalitě. Restaurační systém vám v tomto dokáže nejlépe pomoci, protože číšník přímo od stolu posílá objednávku na bar a zároveň i objednávku do kuchyně, mezi tím dokáže obsloužit další zákazníky a první, a možná i druhá objednávka se již začala zpracovávat. Takový restaurační systém vám pomůže obsloužit více zákazníků a zároveň zkrátit čekací doby. Existuje ale celá řada restauračních systémů, které dokážou vaši restauraci posunout na nový level. Pokud se chcete dozvědět o restauračních systémech více, určitě se obraťte na internetové stránky společnosti http://www.ikelp.sk/blog/.

Author: Magazín Admin